Wij zijn Schanskorfgigant! Een fris initiatief van twee broers uit het oosten van het land.

Met passie zetten wij ons in voor duurzame tuinproducten met een unieke stijl.

Wij creëren en leveren producten waarbij u de ontwerper bent, zodat uw unieke karakter erin terug te vinden is. Daarnaast vinden wij het maar al te leuk om u te assisteren zodat u de komende jaren met volle tevredenheid van uw steenkorven kan genieten. Standaard- en/of maatwerk, wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Naast onze eigen producten werken wij samen met geselecteerde leveranciers om verzekerd te zijn van een gevarieerd aanbod, waarbij kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid leidend zijn.

Onze producten leveren we aan zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Wij zijn gevestigd te Hengelo, Overijssel. Om u de juiste prijzen te kunnen bieden, hebben wij contacten met hoveniers in het hele land. Hierdoor kunnen we ook het plaatsen van onze producten tegen een scherpe prijs aanbieden. De hoveniers waarmee wij samenwerken, hebben we zelf onderzocht en gekozen, zodat onze kwaliteit gegarandeerd blijft.

Om continu te blijven verbeteren, vernemen wij graag wat u van ons vindt! Volg ons middels de bekende social media kanalen of stuur ons gerust een e-mail. Uw ervaring is wat ons beter maakt.